Succesverhalen bij Top Balance Maastricht

Facebook recensies

Marjolijn Timmermans, 4 jaar geleden

"Snel binnen 30 minuten werken aan je hele lijf zonder veel spierpijn en met elastieken voor de weerstand. Kost weinig tijd, is effectief en ook nog gezellig met de dames!"


Anke Augustin Van de Berg, 4 jaar geleden

"***** top team, goede begeleiding en vriendelijk personeel."


Mandy Thehu, 4 jaar geleden

"Hallo, Ik heb al eens eerder een positieve recensie geschreven toen ik bijna 12 kilo was afgevallen met Powerslim, maar nu na 2 jaar ben ik nog altijd op gewicht en daarom nog een berichtje!!! Ik was echt heel huiverig dat het Jojo effect toch ook deze keer weer zou toeslaan, maar dus niet, vind soms nog moeilijk om te geloven en soms word ik nog wel eens door die angst overvallen. Maar dankzij het Powerslimmen heb ik echt een hele andere leefstijl aangeleerd gekregen, een super fijne leefstijl die ik ook niet meer zou kunnen missen. Het is ook zeker een kwestie van gedragsverandering maar dankzij de super goede begeleiding lijkt zelfs dat heel makkelijk zijn te gaan. Mijn coach Simone is altijd voor mij klaar blijven staan; ook na het dieet kon ik altijd weer bij haar terug komen (m.n. als de angstaanvallen weer opkomen van “ ahhh ik ben zeker weer bij gekomen”). En wat blijkt vaak, ik dacht dat ik zeker bij was gekomen en dan bleek op de weegschaal dat ik stabiel was gebleven of zelfs paar ons was afgevallen…. WATTTT dacht ik, ik heb nog nooit sinds mijn puberteit een stuk vlaai kunnen eten zonder bij te komen, maar nu is die BALANS er!! Balans is inderdaad een prachtig woord, maar in het weekend geniet ik op mijn nieuwe manier (haha) toch weer volop en op maandag pakken we de draad weer op; sporten gaat ook weer zo veel makkelijker met 12 kg. minder dat ik zelfs sporten leuk ben gaan vinden! Toen manlief zag dat ik stabiel bleef is hij sinds 1 jan. 2018 ook maar eens op een gesprekje geweest bij Simone (hij was heel huiverig)……. Met het resultaat dat hij er steevast wekelijks naar toe gaat op controle en ook sporten met de grootste lol en ook nog eens in een half jaar 40 kg kwijt is!!! Wat is het ontzettend leuk om ook samen weer leuke recepten te koken, elkaar te motiveren, stiekem toch weer lekker en makkelijke Powerslim repen mee te pikken! Heerlijk. Kortom zelfs na 2 jaar heb ik nog altijd die positieve vibe en genieten we volop samen met ons gezinnetje!!"


Rowena Mannens, 4 jaar geleden

"Kleine studio met persoonlijke aandacht. Heel anders dan een sportschool, waar ik echt geen fan van ben. Programma's worden op maat gemaakt en indien gewenst afgestemd op je specifieke wensen of probleemgebieden. Ook de resultaten mogen er zijn. Mijn belangrijkste reden om te beginnen, was een betere lichamelijke conditie. Inmiddels is niet alleen mijn conditie verbeterd, maar ben ik ook 97 cm in totaal kwijt, wat overeenkomt met een kleine 9 kilo! De medewerkers zijn er soms nog enthousiaster over dan ikzelf, wat alleen maar motiveert om door te gaan."