Uw PowerSlim voedingscoach

Uw PowerSlim voedingscoach

"Mijn naam is Simone Gerritz, eigenaresse van Afslank- en bewegingsstudio Top Balance Maastricht, welke zich bevindt binnen hét gezondheidscentrum van Maastricht.
Zelf ben ik mede dankzij het PowerSlim afslankprogramma 13 kilo afgevallen en inmiddels zit ik nu de nodige jaren op mijn streefgewicht. Hierdoor is mijn interesse voor voeding en beweging gegroeid. Na het volgen van de PowerSlim Academy en de PowerSlim Advanced Academy (en diverse andere gezondheid- en voedingscursussen) mag ik mij gecertificeerd PowerSlim voedingscoach noemen. Ik geloof sterk in het afvallen onder begeleiding, door het aanbrengen van een verandering in uw voedingspatroon in combinatie met beweging. Door mijn empathisch vermogen, enthousiasme en passie voor voeding en beweging wil ik graag uw stok achter de deur zijn!

Door mijn individuele begeleiding en ondersteuning bereiken wij samen een stabiel en gezond gewicht. Het PowerSlim programma is in drie fasen verdeeld.
Deze fasen zal ik u tijdens de consulten nader uitleggen. Voordat u begint wordt een uitgebreide anamnese doorlopen. Dit betekent dat het startgewicht, uw Body Mass Index (BMI), uw vetmassa en uw spiermassa worden gemeten en berekend. U definieert samen met mij uw persoonlijke doelstelling en aan de hand hiervan maken wij samen een stappenplan voor de uitvoering van het PowerSlim programma. Wekelijks meten en bespreken wij uw voortgang.

Tip: Foto’s geven na gewichtsvermindering en huidverbeterende behandelingen een heel goed beeld van de voortgang van het programma!"


Bij afname van minimaal 3 doosjes PowerSlim (per consult) worden er geen consultkosten in rekening gebracht. De begeleiding hierbij is dus geheel gratis!