Afvallen met PS. food & lifestyle

Gewichtsverlies zonder hongergevoel en vermoeidheidsverschijnselen

U kent het vast wel: “Ik heb het allemaal al eens geprobeerd, daarna was ik nog zwaarder dan voor ik met het dieet begon” en “Morgen begin ik”.  Het zijn veel gehoorde uitspraken en vaak wordt het dan overmorgen, volgende week, volgende maand of misschien wel helemaal niet. PS. food & lifestyle heeft hiervoor een oplossing gevonden.

Een eenvoudig te volgen, effectief en wetenschappelijk onderbouwd voedingsprogramma, dat een snel resultaat geeft, zonder hongergevoel. PS. food & lifestyle is gericht op het stapsgewijs aanleren van een gezond voedingspatroon.

Wat is PS. food & lifestyle?

PS. food & lifestyle is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om uw streefgewicht te behalen en te behouden. Onze diëtisten gaan hierbij altijd uit van de laatste wetenschappelijke inzichten. Het programma is zo ontwikkeld, dat het eenvoudig in te passen is in uw dagelijks leven.

PS. food & lifestyle is dan ook géén dieet. Het is een manier van leven waarbij u niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten. Dit gebeurt onder langdurige, persoonlijke begeleiding door uw PS. food & lifestyle voedingscoach.

Hoe werkt PS. food & lifestyle?

Tijdens het PS. food & lifestyle programma is er een minimale aanvoer van vetten en koolhydraten (suikers) en vindt er een verandering plaats in de stofwisseling: drie dagen na de start van het dieet zijn de aanwezige suikers in ons lichaam volledig opgebruikt. Mits er geen nieuwe koolhydraten aangevoerd worden, is ons lichaam verplicht andere bronnen aan te spreken om in de energiebehoefte te voldoen, namelijk onze vetreserves.

 
Het afslankprogramma heeft 3 fases met elk ongeveer 6 eetmomenten per dag:

Fase 1: Afvallen 
In de eerste strike fase gaat u actief aan de slag met het verliezen van gewicht. U heeft ongeveer elke 2,5 uur een eetmoment.

Fase 2: Overgangsfase 
In de overgangsfase leert u stapsgewijs een gezond voedingspatroon aan. Langzaam maar zeker worden de PS. food & lifestyle producten vervangen door gewone voedingsproducten.

Fase 3: Gewichtsbehoudfase
In deze derde fase eet u alleen nog maar de tussendoortjes van PS. food & lifestyle.
Ook na het behalen van uw streefgewicht blijft uw coach u nog geruime tijd begeleiden en adviseren.

Waarom geen koolhydraten?

Als u koolhydraten en vetten eet, wordt dit door uw lichaam gebruik voor uw energie. Maar als u méér koolhydraten en vetten inneemt als dat u beweegt, wordt het opgeslagen als lichaamsvet en niet meer gebruikt als een energiebron. Het gevolg: overgewicht! De oplossing: PS. food & lifestyle!

Inname eiwitten

Tijdens het PS. food & lifestyle programma worden onze vetreserves verbrand en dit leidt tot snelle afname van het lichaamsgewicht en de lichaamsomvang. PS. food & lifestyle bestaat uit kwalitatief hoogwaardige eiwitten. Eiwitten zijn belangrijk bij de opbouw van uw spieren. Door de ruime aanvoer van deze eiwitten tijdens het PS. food & lifestyle afslankprogramma blijft u uw spiermassa behouden!

Persoonlijke begeleiding

We vinden het belangrijk dat u uw gewenste gewicht op de lange termijn vast kunt houden. Indien u minimaal 3 PS. food & lifestyle doosjes afneemt per consult, bieden wij u GRATIS persoonlijke begeleiding tijdens uw traject. Om uw programma goed af te stemmen op uw persoonlijke situatie, heeft u eerst een GRATIS uitgebreid intakegesprek met uw PS. food & lifestyle voedingscoach. Tijdens dit gesprek worden uw wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken. Op basis hiervan geeft uw PS. food & lifestyle voedingscoach u een advies.

U komt wekelijks op consult voor een lichaamsanalyse en advies waarmee u uw doelstellingen succesvol kunt behalen. Doordat u zes eetmomenten per dag heeft, heeft u geen hongergevoel en leert u een gezond eetpatroon aan dat u de rest van uw leven kunt volhouden. Samen met u investeren wij in een blijvend resultaat!

Voordelen

Het grootste voordeel is natuurlijk dat u snel, doeltreffend en gezond kunt afslanken. Met het programma behaalt u langdurige resultaten en door de lekkere producten wordt het afslanken u helemaal gemakkelijk gemaakt. U kunt ’s avond gewoon mee eten met het gezin, omdat mager vlees en vis met groenten in de 1e fase zijn toegestaan. Gedurende het afslankprogramma wordt u, u bewust van voeding en verandert u uw leef- en eet gewoonten waardoor u uw nieuwe gewicht kunt behouden.

Maaltijden

Het PS. food & lifestyle assortiment bestaat uit meer dan 120 producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Direct in de 1ste fase al wordt het programma aangevuld met groenten en vlees of vis.

Voor een overzicht van onze producten verwijzen wij u door naar de landelijke PS. food & lifestyle website.

Als het om uw gezondheid gaat is alleen het allerbeste goed genoeg!

Bij PS. food & lifestyle stellen we daarom de hoogste eisen aan onze producten. Een groot deel van het PS. food & lifestyle assortiment bevat wel 20 g eiwitten per portie voor meer smaakbeleving en resultaat. Merendeel van onze producten zijn gezoet met het natuurlijke Stevia-extract. Ook hebben we een groot deel van onze producten verrijkt met kalium dat bijdraagt tot de instandhouding van een normale bloeddruk, met chroom dat bijdraagt aan de instandhouding van normale bloedsuikergehalten én we hebben de prebiotische vezel insuline toegevoegd. Onze diëtisten zijn daarmee overtuigd dat PS. food & lifestyle de beste producten heeft die op de markt te krijgen zijn.

Wetenschappelijk aangetoond

Tot voor kort dacht men dat minder calorieën eten de meest effectieve manier was om gewicht te verliezen. Recente wetenschappelijke studies tonen aan dat een verhoogde eiwitinname, met daarnaast een drastische verlaging van de koolhydraat- en vetinname het meest effectief is als het gaat om verlies van lichaamsvet met behoud van vetvrije massa. (1,2)
Deze methode zorgt er niet alleen voor dat u meer vet verliest, maar het is ook makkelijker vol te houden. (2)
Onderzoek toont ook aan, dat een voedingspatroon dat rijk aan eiwitten en met een laag suikergehalte de enige manier is om het bereikte streefgewicht vast te houden op langere termijn. (3)

1) S. Soenen, ‘Efficacy of macronutrients on targeting obesity and beyond’, Universiteit van Maastricht 2010.

2) S. Devkota, D.K. Layman (2010) ‘Protein metabolic roles in treatment of obesity’. Curr.Opin.Clin.Nutr.Metab.Care 13,403-407.

3) P.M. Clifton, D. Condo, J.B. Keogh (2014) ‘Long term weight maintenance after advice to consume low carbohydrate, higher protein diets’.

Starterspakket

“Ik heb het allemaal al eens geprobeerd, daarna was ik nog zwaarder dan voor ik met een dieet begon” en “Morgen begin ik” zijn veel gehoorde uitspraken en vaak wordt het dan overmorgen, volgende week, volgende maand of misschien wel helemaal niet. Het PS. food & lifestyle programma is anders!

Onder begeleiding van een gecertificeerd voedingsdeskundige en een zorgvuldig samengesteld starterspakket, behaalt u binnen een week de eerste resultaten. In dit starterspakket zit alles dat u nodig heeft om te beginnen met het afslankprogramma. U kunt alles uitproberen en zo u eigen smaak en voorkeuren aangeven voor de volgende fase. Het PS. food & lifestyle kookboek (met 14 weekmenu’s en 80 recepten) krijgt u er GRATIS bij! Tevens krijgt u bij aankoop van dit starterspakket twee sportsessies in onze TFM-cabines (ter waarde van €22,-) CADEAU!

Wilt u deze uitdaging samen met ons aangaan? Bel dan voor uw GRATIS en vrijblijvend intakegesprek naar: 043-3638479 of mail naar: afslank@topbalancemaastricht.nl

Lichaamsbeweging

We weten allemaal dat u pas echt blijvend resultaat verkrijgt als u uw levensstijl ook blijvend aanpast. Naast goede voeding en langdurige begeleiding door de PS. food & lifestyle voedingscoach is lichaamsbeweging onmisbaar om uw lichaam gezond, fit en slank te houden.

Stel uzelf doelen die u ook vol kunt houden. Kies daarom een vorm van beweging die bij u past en overdrijf niet met het aantal uren per week. Als u van geen beweging naar twee keer per week een halfuurtje gaat bent u al hartstikke goed bezig! Onze TFM-methode is dan een perfect alternatief! Hierbij sport u twee keer per week 30 minuten in verwarmde cabines. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de TFM-methode

Uw PS. food & lifestyle voedingscoach

"Mijn naam is Simone Gerritz, eigenaresse van Afslank- en bewegingsstudio Top Balance Maastricht, welke zich bevindt binnen hét gezondheidscentrum van Maastricht. Zelf ben ik mede dankzij het PS. food & lifestyle afslankprogramma 13 kilo afgevallen en inmiddels zit ik nu de nodige jaren op mijn streefgewicht. Hierdoor is mijn interesse voor voeding en beweging gegroeid. Na het volgen van de PS. food & lifestyle Academy en de PS. food & lifestyle Advanced Academy (en diverse andere gezondheid- en voedingscursussen) mag ik mij gecertificeerd PS. food & lifestyle voedingscoach noemen. Ik geloof sterk in het afvallen onder begeleiding, door het aanbrengen van een verandering in uw voedingspatroon in combinatie met beweging. Door mijn empathisch vermogen, enthousiasme en passie voor voeding en beweging wil ik graag uw stok achter de deur zijn!

Door mijn individuele begeleiding en ondersteuning bereiken wij samen een stabiel en gezond gewicht. Het PS. food & lifestyle programma is in drie fasen verdeeld. Deze fasen zal ik u tijdens de consulten nader uitleggen. Voordat u begint wordt een uitgebreide anamnese doorlopen. Dit betekent dat het startgewicht, uw Body Mass Index (BMI), uw vetmassa en uw spiermassa worden gemeten en berekend. U definieert samen met mij uw persoonlijke doelstelling en aan de hand hiervan maken wij samen een stappenplan voor de uitvoering van het PS. food & lifestyle programma. Wekelijks meten en bespreken wij uw voortgang.

Tip: Foto’s geven na gewichtsvermindering en huidverbeterende behandelingen een heel goed beeld van de voortgang van het programma!"


Bij afname van minimaal 3 doosjes PS. food & lifestyle (per consult) worden er geen consultkosten in rekening gebracht. De begeleiding hierbij is dus geheel gratis!