Wat kan Top Balance Maastricht u bieden?

Wilt u graag afvallen en/of uw lichamelijke klachten verminderen?

In beide gevallen bent u bij ons aan het juiste adres! Een gezond gewicht en een soepel lichaam, dat gunnen wij namelijk iedereen!


Sporten in TFM-cabines

Wij maken gebruik van de zogeheten Thermo Fysische Methode, een wetenschappelijk onderbouwde methode die in Zwitserland ontwikkeld is en die zijn doeltreffendheid ruimschoots heeft bewezen!

Bij ons verliest u in een ontspannen sfeer onder deskundige begeleiding centimeters door het uitvoeren van lichamelijke oefeningen in onze heerlijke TFM-cabines. Onze afslank- en bewegingsstudio is niet alleen bedoeld voor mensen die willen afslanken, maar ook voor mensen met lichamelijke klachten. Onze TFM-cabines zijn uitermate geschikt voor mensen met reuma, artrose, fibromyalgie, osteoporose, rug- nek en schouderpijn, RSI diabetes en obesitas. Voor deze mensen wordt er in overleg met onze fysiotherapeut en/of osteopaat een schema op maat voor u gemaakt.

Tijdens uw GRATIS en vrijblijvende figuuranalyse bespreekt u uw wensen. Vervolgens worden uw gewicht, BMI, vocht- vet- en spierpercentage gemeten/berekend en wordt u op 9 plaatsen opgemeten. Op basis van al deze gegevens stellen wij speciaal voor u een individueel oefenschema samen. Hierbij wordt er rekening gehouden met uw leeftijd, conditie, gezondheid en eventuele lichamelijke beperkingen.

U voert uw programma altijd onder professionele begeleiding uit in verwarmde, transparante cabines. Uw verliest niet alleen vocht maar onze gerichte oefeningen zorgen ervoor dat overtollig vet wordt verbrand! Spieren en huid worden juist verstevigd. De warmte in onze cabines voorkomt dat u spierpijn krijgt en zorgt bovendien voor een afterburn-effect waardoor de vetverbranding geruime tijd na de behandeling nog doorgaat (veel langer dan bij reguliere fitness)!

Tijdens een oefensessie van 30 minuten kunt u wel 1200 kilocalorieën verliezen! Dé ideale manier om verantwoord af te vallen en gezond te bewegen!

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar onze TFM-cabine pagina.

Afslanken en bewegen voor het hele gezin

Niet alleen dames zijn van harte welkom bij ons, ook heren en kinderen met overgewicht en/of lichamelijke klachten helpen wij graag bij het bereiken van een gezond gewicht en een soepel lichaam. Helaas is overgewicht bij kinderen de laatste jaren ontzettend toegenomen. Omdat wij graag ons steentje bijdragen aan het beperken van overgewicht bij kinderen, hebben wij iets speciaals bedacht! Sport u al bij ons en wilt u ook een van uw kinderen graag bij ons laten sporten in TFM-cabines? Dan bieden wij een speciaal tarief voor uw kind aan, namelijk €35 korting op een rittenkaart van 20 sportsessies. Let op: deze korting geldt alleen voor uw kind, stopt u zelf met sporten in TFM-cabines bij ons dan zien wij ons genoodzaakt het normale tarief weer te hanteren.

Ozonbaden

Tevens kunt u heerlijk genieten van onze ozonbaden waarin u niets anders hoeft te doen dan te ontspannen… Even een heerlijk momentje voor uzelf…

Onze ozonbaden zorgen ervoor dat afvalstoffen uit het lichaam worden verwijderd. Verder wordt uw doorbloeding gestimuleerd en wordt uw huid verstevigd en gereinigd. Bovendien zorgen onze ozoncabines voor een mooie en strakke huid met minder of zelfs geen cellulitis. Tevens kunnen diverse lichamelijke klachten hierdoor worden verminderd.

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar onze ozonbaden pagina.

BetterBelly methode

Voor de eerste training nemen wij uw buikomtrek op. Vervolgens gaat u 3 keer per week 4 weken lang sporten (op een Cross-trainer of een Home-trainer) en na deze 4 weken meten wij u nogmaals uw buikomtrek op om het resultaat te bewonderen. In principe meten wij niet tussentijds op, want bij de ene persoon kan er al na een week resultaat zijn en bij de andere wat later.

Tijdens de training op Home-trainer of Cross-trainer traint u met de BetterBelly® tailleband om met infrarood straling, welke opwarmt tot 55 á 60 graden. Hierdoor zal de infraroodwarmte tot diep onder de huid doordringen. Aangezien de buikzone veel minder in beweging is dan de armen en benen is de doorbloeding in dit gebied ook beduidend minder en worden afvalstoffen mindergoed afgevoerd.

Door de diepgaande werking van de infraroodwarmte (samen met het bewegen)  zal uw lichaam extra hard moeten werken om deze warmte kwijt te raken. De afvoer van afvalstoffen verbetert evenals de vetverbranding.

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar onze BetterBelly pagina.

PS. food & lifestyle

Wij bieden ook PS. food & lifestyle aan: een afslankprogramma ontwikkeld door diëtisten! Bij afname van minimaal 3 doosjes PS. food & lifestyle (per consult) worden er geen consultkosten in rekening gebracht. De begeleiding is in dit geval dus geheel GRATIS! Ook wanneer u uw streefgewicht heeft bereikt, laten wij u nog niet los…

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar onze PS. food & lifestyle pagina.

Lichamelijke klachten

Binnen Top Balance Maastricht bevinden zich ook een osteopaat (Guy Aussems) en een fysiotherapeut (Patrick Bormans).

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar Osteopathie Aussems en Bormans Fysio.

Voor mensen die langere tijd niet meer gesport hebben of gezondheidsklachten hebben (zoals  reuma, fibromyalgie, artrose, osteoporose RSI, diabetes, obesitas) wordt er in overleg met onze osteopaat en/of fysiotherapeut een oefenschema op maat gemaakt.

Belangstelling?

Bel voor uw GRATIS en vrijblijvend intakegesprek naar 043-3638479, mail naar afslank@topbalancemaastricht.nl of vul ons contactformulier in!

Presentje

• Cliënten die ons een nieuwe cliënt bezorgen (bij afname rittenkaart/abonnement) krijgen een sessie naar keuze van ons cadeau!

• PS. food & lifestyle cliënten die ons een nieuwe PS. food & lifestyle cliënt bezorgen krijgen van ons eenmalig €5,- korting op hun eerstvolgende PS. food & lifestyle aankoop of een sessie naar keuze cadeau!

• Bij aanschaf van een PS. food & lifestyle starterspakket krijgt deze cliënt van ons twee sessies naar keuze cadeau. Deze actie geldt alleen de eerste keer.

Top Balance Maastricht beschikt over alles wat u nodig heeft om snel, verantwoord en blijvend resultaat te bereiken!