Voedingsadvies

FIT-voedingsprogramma

In onze praktijk bieden wij ook voedingsadviezen aan. Ons FIT-voedingsprogramma kunt u gebruiken om gewichtsverlies te realiseren maar ook om uw streefgewicht te behouden. Deze voedingsbegeleiding is volledig gebaseerd op producten uit de supermarkt. U kunt bij ons dus kiezen tussen ons "PS. Food & Lifestyle" voedingsprogramma (een fijne methode om gewichtsverlies te realiseren en waarbij we u ook graag in de gewichtsbehoudfase verder op weg helpen om uw streefgewicht te behouden, voor meer info zie "PS. Food & Lifestyle programma") of voor ons "FIT-voedingsprogramma". U kiest de methode die het beste bij u past. Indien u de voorkeur geeft aan afvallen met voedingsmiddelen uit de supermarkt, raden wij ons FIT-voedingsprogramma aan. Indien u de voorkeur geeft aan kant en klare, gezonde tussendoortjes, past ons PS. Food & Lifestyle programma in de afslankfase wellicht het beste bij u.

Afvallen is één ding, maar gewichtsbehoud blijft de meest uitdagende en belangrijkste fase, waaraan wij dan ook veel aandacht besteden. Indien u voor ons PS. Food & Lifestyle voedingsprogramma kiest, kunt u erna (indien wenselijk) overstappen op ons FIT-voedingsprogramma om uw streefgewicht vast te houden. Maar u kunt ook direct al van start met ons FIT-voedingsprogramma. Ons FIT-voedingsprogramma kunnen wij namelijk volledig op uw doel afstemmen. Of uw doel nou is om af te afvallen of uw gewicht te behouden, ons FIT-voedingsprogramma gaat u daarbij helpen!


Hoe gaat het in zijn werk?

Wat houdt ons FIT-voedingsprogramma precies in? U gaat een traject van 12 weken met ons aan waarin we u begeleiden naar een gezonde leefstijl. Hierbij gebruikt u dus alleen voedingsproducten uit de supermarkt (indien wenselijk mag u natuurlijk ook onze gezonde PS tussendoortjes nemen maar dit hoeft tijdens dit afslanktraject niet). U ontvangt deze 12 weken:

  • Een intakegesprek en persoonlijke coaching met 11 vervolgconsulten van steeds 30 minuten. Wij nemen graag de tijd voor u.
  • Wekelijks een ander voedingsschema op maat (variatie is de key!), helemaal afgestemd op uw persoonlijke energiebehoefte. We letten hierbij dus niet alleen op de calorieën maar kijken daarnaast ook naar de koolhydraten, vetten en eiwitten. Tevens zorgen wij ervoor dat u met deze voedingsschema's voldoende vitaminen en mineralen binnenkrijgt. Tot slot wordt hierbij rekening gehouden met uw beweging, eventuele allergieën, eetwensen, etc.
  • Inbody analyses (uitgebreide analyses m.b.t. uw lichaamssamenstelling, de kilo's alleen zeggen namelijk niet altijd zoveel).
  • Een werkboek met diverse opdrachten (u bent niet verplicht om deze weekopdrachten te maken, wij raden het u wel aan want het helpt gegarandeerd extra om uw doel te behalen)!
  • Een handige en fijne APP die het voor u makkelijker maakt! Zo kunt u bijvoorbeeld als u iets niet lust, direct een andere eetkeuze selecteren waarbij u zeker weet dat u binnen uw energiebehoefte blijft (het nadenk-werk wordt dus al voor u gedaan)! Als u voor ons FIT-voedingsprogramma kiest, bent u niet verplicht om met deze app te werken. We kunnen u de weekmenu's ook mailen. Maar de app biedt veel handige functies, inzicht, tips and tools dus ons advies zou zijn om hiervan te profiteren!
  • Veel enthousiasme van ons! Ook houden wij u een spiegel voor indien nodig. We laten u kritisch nadenken over uzelf want u bent uiteindelijk degene die het moet doen. Uw intrinsieke motivatie is natuurlijk de grootste key tot succes! Echter wel met onze steun! Wij helpen u graag bij het opstellen van een concreet plan en adviseren, corrigeren en motiveren u waar nodig. Samen gaan wij op zoek naar hetgeen dat voor u werkt en streven wij ernaar om uw doel te behalen én te behouden. Uw succes is ons succes!

De kosten van dit traject zijn normaliter €320 voor 12 weken (omgerekend is dit dus zo'n €106 per MAAND). Hier ontvangt u (net zoals bij ons PS. Food & Lifestyle programma) eenmalig twee gratis sportsessies (keuze uit TFM-cabine, BB cardio, Indoor of Outdoor Small Group Trainingen) of twee gratis ozonbaden naar keuze!

U bent overigens niet verplicht om bij ons te sporten om deel te nemen aan ons FIT-voedingsprogramma.

Na dit traject kunt u zelf beslissen of u een FIT-vervolgtraject van 6 weken wil tegen een gereduceerd tarief. Hierbij kunt u gebruik blijven maken van onze app en eventuele consulten (inlcusief Inbody lichaamsanalyses). Wilt u na uw 12 weken traject liever meteen op eigen houtje verder is dit natuurlijk geheel aan u! Ook kunt u kiezen voor een losse Inbody check-up als stok achter de deur voor €15.50 (dit is zonder voedingsbegeleiding)!

Aanmelden