Ozonbaden voor een strakke, gladde huid

Ozonbaden voor een strakke, gladde huid

In onze afslank- en bewegingsstudio worden onze oefensessies aangevuld met ozonbaden. Dit bent u niet verplicht, maar het is wel een absolute aanrader! Ook kunt er voor kiezen om alleen van onze ozonbaden te genieten zonder te sporten. In deze ozoncabines voert u geen oefeningen uit, u kunt er 23 minuten heerlijk relaxen.

Tijdens deze ozonbaden worden uw huid en spierweefsels echt verwend. Ozon zorgt ervoor dat de stofwisseling en de bloedsomloop gestimuleerd worden, zodat afvalstoffen sneller uit het lichaam worden afgevoerd. Het resultaat is minder lichamelijke klachten, minder cellulitis en een strakkere, gladde huid. Ozon ondersteunt het afvallen en verstevigt uw huid- en spierweefsel waardoor u na het afvallen letterlijk en figuurlijk lekker in uw vel zit!

Ozon helpt ook bij doorbloedingsstoornissen. Doorbloedingsstoornissen, zoals krampen in de kuiten, prikkelingen in de ledematen of soms zelfs hoofdpijn kunnen door deze ozonbaden verminderen. Ook kunnen slaapstoornissen ermee verholpen worden!
 

Voordelen van ozonbaden:

• uw afvalstoffen worden uit het lichaam verwijderd
• uw stofwisseling wordt verhoogd
• uw doorbloeding wordt gestimuleerd
• uw huid wordt verstevigd
• uw huid wordt gereinigd
• diverse lichamelijke klachten kunnen worden verminderd
(o.a. fibromyalgie, reuma, artrose, osteoporose, rug- nek en schouderpijn, migraine, tintelingen, darmproblemen, huidproblemen, slaapstoornissen)

Even een momentje voor uzelf nodig? Kom dan eens even heerlijk ontspannen in onze ozonbaden!
U kunt er na een ozonbad weer helemaal tegenaan!

Afspraak maken